• Aktuelt

  -

  les mer
 • Ferie & lukkning

  les mer
 • Vaksinasjoner

  les mer
 • Brukerregistrering

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  les mer
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  les mer

Vaksinasjon

Vi tilbyr influensavaksine og vaksine mot lungebetennelse (pneumokokkvaksine) til personer som er i risikogruppe for komplikasjoner ved influensa.
Vaksineringen starter i år (2018) etter planen fra 18. oktober (vi forventer å motta vaksinene i løpet av dagen 17. oktober).

For øvrig gir vi vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio (Boostrix ). Disse vaksinene har vi på lager. Vi kan også vaksinere mot Hepatitt A og B, men
du må da få resept og kjøpe vaksinen på apoteket.

Skal du på utenlandsreise må du sjekke behovet for vaksinasjon i det landet eller området du skal reise til. Husk å sjekke dette i god tid før selve reisen. Mer informasjon om de ulike land/områder og vaksiner finner du  på www.fhi.no . Du kan også ta kontakt med Trondheim Kommune, vaksinasjonskontoret, som tilbyr aktuelle reisevaksiner. I tillegg finnes flere private aktører som tilbyr reisevaksine.